Следвайте Гласове в Станах герой в световен мащаб, благодарение на държавния

...
Следвайте Гласове в Станах герой в световен мащаб, благодарение на държавния
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Покъртен съм, че уж най-великата демокрация толкова нагло клевети хора по доноси

Следвайте " Гласове " в 
" Станах воин в международен мащаб, с помощта на държавния департамент на Съединени американски щати и Комисията по финансово разузнаване. Срам ме е! Тревожен съм! Покъртен съм от това, че сякаш най-великата народна власт в света с нейните чест и морал по подобен обикновен и безочлив метод може да наклевети едни хора въз основата на клевети. Нямам офшорни сметки, нямам 5 милиона! Всичко това са неистини! "  Това съобщи в прочувствено слово пред конгреса на Българска социалистическа партия някогашният министър на енергетиката Румен Овчаров, чието име бе обявено в с обвинявания за корупция в областта на ерегетиката.

Овчаров съобщи, че неговото очерняне, осъществено от американското посолство у нас, е по доноси на трима души - Красен Станчев от Института по пазарна стопанска система, Стефан Гамизов, Галя Александрова от " Капитал ".
" Цинично е да упрекват Иван Генов и Александър Николов. Иван и Сашо бяха първите, които подписаха съглашение за нуклеарните реактори. 2007 година дипломат Джон Байерли събираше информация за този и оня и доносниците знам - единият се споделя Красен Станчев от Института за пазарна стопанска система, Галя Александрова, зам.-главен редактор на в. Капитал - тогава те образуваха позициите. Сега кои са - не знам, само че са отново от този кръг. Не се интересуват от Nexo, нито от индивида, който приключи контракта с " Газпром ", поради който платихме 1 млрд.лв. повече. Неговите медиатори са вкарани непосредствено вътре. Само тук прокуратурата си свърши работата ", изясни в детайли Румен Овчаров.
" Води се война за изтикване на всички съветски енергийни доставки от България и района ", разясни Овчаров вкарването в листата " Магнитски " на трима енергетици, двама от които са някогашни шефове на АЕЦ " Козлодуй ". Според него България е разчитала енергийно до момента на Русия, тъй като нейните енергийни доставки " бяха най-евтините и обезпечени ".

" Тъжно! Сега търсете газ по моретата и океаните ", сподели той във връзка вкарването на полутечен газ в българската енергийна система.  " Сега следва офанзива по българската атомна енергетика. Това не е борба за предишното, това е борба  за бъдещето ", сподели той и разясни, че американскато гориво за атомните централи е с по-лоши параметри.
" Не се тормозете за мен, обърна се Овчаров към смълчаната зала. Това са неистини, които демонстрират по какъв метод ще бъде манипулирана България занапред нататък. Много е значимо какво ще бъде бъдещето на Българска социалистическа партия, тъй като Българска социалистическа партия остана единствената партия, която с движи от националните ползи на България ".
Нямам офшорни сметки. Нямам пет милиона лв., нямам компании, които да вършат бизнес с АЕЦ " Козлодуй ". Всичко това са неистини. Това сподели на 50-ия Национален конгрес на Българска социалистическа партия Румен Овчаров, чието име попадна в листата " Магнитски ".
Хонорарите са високи в Съединени американски щати и не знам дали ще се осъждам, само че в случай че намеря 5-те милиона, за които приказват, ще ги осъждам, сподели той, вземайки особено думата и уточнявайки, че е желал да приказва за вътрешно-партийните проблеми на Българска социалистическа партия, само че имал различен мотив.
Неговата позиция за бъдещето на Българска социалистическа партия е " да не се смъква водача ". Всичко на война с управлението на партията, какви са тия пърформанси, пита Овчаров.
Източници: news.bg, epicenter.bg
 
 
 
 
11 Фев 202321711 Фев 2023145211 Фев 202356711 Фев 2023182911 Фев 202321611 Фев 2023915КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани07 Фев 202387807 Фев 202384810 Фев 2023255807 Фев 2023744
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР